Trainingsoverzicht

Trainen met de trainer
Altijd al eens met de trainer willen trainen? Dan is dit je kans. In dit uur traint de trainer namelijk ook mee. Na elke ronde wordt er van tegenstander gewisseld zodat iedereen aan de beurt komt en je dus ook de trainer tegenkomt. Die geeft je dan heel direct – één-tegen-één – aanwijzingen; om je nog beter te maken dan je al bent. Zowel voor de recreatieve als de geoefende boksers.

Only for Lady’s
“Act like a Lady, sting like a bee” Dat is het uitgangspunt van dit trainingsuur: exclusief voor vrouwen. In dit uur leren we dat je sterker in je schoenen komt te staan; zodat je mentaal en fysiek weerbaarder en zelfverzekerder wordt. Laat niemand je iets wijs maken: jij bent op en top vrouw (Act like a Lady), maar als het er onverhoopt op aan komt, dan weet jij dat je jezelf kunt verdedigen (Sting like a bee). Tijdens deze training is extra aandacht voor het trainen van de 3 B’s (Buik, Benen, Billen).

Boksen voor  Beginners (BvB)
Heb je geen of weinig ervaring met boksen, dan is dit trainingsuur echt iets voor jou. We bouwen het rustig op en je hoeft niet bang te zijn voor een klap tegen je hoofd. Tijdens deze training wordt namelijk niet met een tegenstander gespard. Er staan alleen oefeningen op de bokszak, bij elkaar in de handschoenen of op de zogeheten  ‘pads’ op het programma. Dit is de ultieme training die je alle basistechnieken leert, te weten:

  1. Algehele en algemene bokshouding
  2. Stoten: directes, hoeken, opstoten en leverstoot
  3. Verplaatsen: zonder en met stoten
  4. Verdediging: blokken, weren, slippen en duiken

Boksen voor gevorderden
Boks je al jaren, heb je veel ervaring en beheers je bovendien alle basisvaardigheden? Dan ben je van harte welkom bij dit inspannende trainingsuur. Want eigenlijk begint het hier pas voor je. Nu is het tijd om al deze technieken samen te voegen in verschillende combinaties, tijdens het spelboksen en het sparren, licht of normaal. Alles vindt plaats onder het toeziend oog van een gecertificeerde trainer en in een veilige omgeving.

Boxing Beats (zak-conditietraining)
Houd je ervan om tijdens een training helemaal kapot te gaan? Ben jij op weg om een conditiebeest te worden terwijl de muziek uit de speakers knalt? Dan is dit echt iets voor jou. Waar we tijdens een gewone bokstraining altijd in rondjes van 2 of 3 minuten boksen, gaan we nu door zolang het nummer duurt. Je bokst dus op conditie, uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en mentaliteit. Want ook al denk je soms dat je niet meer kan, je kan altijd nog een stukje verder. De boxing beats helpen je als het zwaar wordt. You’ll beat the beat!

Rooster